Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: Законот за амнестија

Русковска: Ќе го анализираме Законот за амнестија кога ќе стапи на...

Ништо не можеме да кажеме и преземеме пред Законот за амнестија да биде објавен во „Службен весник“, вели обвинителката Вилма Русковска. Дотогаш судскиот процес...

НАЈНОВО