Thursday, April 25, 2019
ripost.news

таг: звуци

„ТРУБИТЕ НА АПОКАЛИПСАТА“: Страшните звуци се слушаат ширум планетата (ВИДЕО)

Минатиот месец во три различни краишта на светот - над Минхен, Германија, Џорџтаун, Малeзија и во американскиот Далас, во сите три случаи ноќе, се слушнале...

НАЈНОВО