Thursday, September 19, 2019
ripost.news

таг: Зоран Ѓинѓиќ

Што се случувало пред атентатот на Ѓинѓиќ?

Зоран Ѓинѓиќ пред самиот крај им велел дека доколку Србија „падне“, ќе требаат децении за да се крене,вели Милан Веруовиќ поранешен телохранител Зоран Ѓинѓиќ. Додава...

НАЈНОВО