Wednesday, September 18, 2019
ripost.news

таг: Илија Димовски

Разрешена Катица Јанева

Без дискусија, едногласно, е усвоен предлогот Катица Јанева да биде разрешена поради несовесно и нестручно раководење со СЈО. Oва го истакна Илија Димовски по...

НАЈНОВО