Saturday, February 16, 2019
ripost.news

таг: кукли

Успешните жени како барбики (ФОТО)

Фрида Кало, Амелија Ерхарт, Мартина Војцеховска и многу други влијателни жени добија кукла „барби“ со нивниот лик. Ова е дело на компанијата „Барби“ со...

НАЈНОВО