Monday, December 9, 2019
ripost.news

таг: Лео

ЗА СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ: Да му помогнеме на Лео

Лео е роден на 12.11.2018 година. Само 5 дена по раѓањето на Клиниката за детска хирурхија направен му е првиот оперативен зафат поради дијагноза...

НАЈНОВО