Thursday, June 4, 2020
ripost.news

таг: Лука

На малиот Лука му е отстрането едно око, да помогнеме да...

Да бидеме хумани и да му помогнеме на малиот Лука кој се бори против ретка болест- тумор на очи. Семејството ги моли за помош сите...

НАЈНОВО