Monday, May 20, 2019
ripost.news

таг: Македонци

МАКЕДОНЦИТЕ ВО АЛБАНИЈА: Изјаснувањето на етничката припадност на пописот да биде...

Македонското друштво „Илинден“ и огранокот за Голо Брдо го поздравуваат чекорот на албанските власти на формуларот за попис, што ќе биде спроведен во 2020...

Гужва пред ГП„Богородица“: Македонците го користат продолжениот викенд за на море

На граничниот премин „Богородица“ има зголемена фреквенција на возила поради продолжениот викенд во Македонија, но не се чека подолго од десетина минути. Во изминатите 24...

МНР: Македонските државјани да ги избегнуваат местата на протестите во Грција

Министерството за надворешни работи упати предупредување до македонските државјани кои денеска планираат да патуваат во Грција да ги избегнуваат местата на одржување на најавените...

НАЈНОВО