Monday, May 20, 2019
ripost.news

таг: Милорад Додик

ДОДИК: Ако Косово влезе во ОН, истото ќе го бара и...

Доколку дојде до членство на Косово во ОН и други меѓународни институции, тој ист пат ќе го побара и Бања Лука, изјави претседателот на...

НАЈНОВО