Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: Моден викенд Скопје

ЧИСТА ЉУБОВ: Дизајнерката Сара Реџиќ се надмина себеси (ФОТО)

Пропратена со силни овации и сите на нозе, вака беше поздравена модната дизјанеркта Сара Реџиќ по завршувањето на нејзината модна ревија во рамките на...

Затвроен 19.Моден викенд Скопје

Со ревиските претставувања на дизајнери од земјата и регионот, како еколошки освестениот проект на студентите од Технолошко-металуршкиот факултет, програмата на настанот ја доживеа својата...

НАЈНОВО