Monday, February 24, 2020
ripost.news

таг: МОТ

„Оваа зграда зборува (на)вистина“ ќе го отвори 44. издание на МОТ

Овогодинешното 44. издание на Млад Отворен Театар е закажано од 13 до 21 септември, и во девет вечери ќе гостуваат петнаесет врвни театарски продукции,...

НАЈНОВО