Thursday, September 19, 2019
ripost.news

таг: Панос Каменос

КАМЕНОС: Ќе направиме сѐ владата да не добие доверба и да...

На сите начини, што уставно ми стојат на располагање, ќе се борам владата да не добие доверба, бидејќи тоа е поврзано со Договорот од...

Ѕанакопулос: Грчката Влада ќе го разгледа барањето на Каменос за гласање...

Кога и доколку дојде време, ќе разговараме за предлогот на Каменос во врска со 180 гласови за ратификацијата. Кога ќе дојде тој момент ќе...

КАМЕНОС: Ратификацијата на Договорот од Преспа со 180 пратеници, со референдум...

Грчкиот народ треба да одлучи за Договорот од Преспа, преку избори или референдум, во случај да не се ратификува со 180 пратеници во Парламентот,...

НАЈНОВО