Saturday, July 4, 2020
ripost.news

таг: помош

ЗА СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ: Да му помогнеме на Лео

Лео е роден на 12.11.2018 година. Само 5 дена по раѓањето на Клиниката за детска хирурхија направен му е првиот оперативен зафат поради дијагноза...

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: Молам за лекови за син ми кој беше...

„АПЕЛ!!! Молам некој да ми помогне како да ги обезбедам вакцините за MNEUMOKOK i MENINGOKOK. Вакцините се потребни да ги прими мојот син Филип...

На малиот Лука му е отстрането едно око, да помогнеме да...

Да бидеме хумани и да му помогнеме на малиот Лука кој се бори против ретка болест- тумор на очи. Семејството ги моли за помош сите...

ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ: Да донираме за Марга!

На скопјанката Марга Велеска и е потребна нашата помош да замине на лекување во Русија. Донирајте за НОВ ЖИВОТ на Марга!

НАЈНОВО