Thursday, September 19, 2019
ripost.news

таг: Преспа

КАМЕНОС: Ќе направиме сѐ владата да не добие доверба и да...

На сите начини, што уставно ми стојат на располагање, ќе се борам владата да не добие доверба, бидејќи тоа е поврзано со Договорот од...

НАЈНОВО