Wednesday, September 18, 2019
ripost.news

таг: ресторани

Му се гледа крајот на синџирот ресторани на Џејми Оливер

Познатиот готвач Џејми Оливер вели дека е тажен поради неговиот синџир ресторани кои наскоро може да бидат затворени, а околу 1.300 вработени се под...

НАЈНОВО