Wednesday, December 11, 2019
ripost.news

таг: ровер

Бидете вие кум на новиот ровер на НАСА

Новиот ровер на НАСА што би требало да слета на Марс во февруари, 2021 година уште нема име, па американската вселенска агенција ги повика...

НАЈНОВО