Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: роденден

РОДЕНДЕН НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Јас не познавам друг народ кој повеќе...

Денеска се одбележуваат 147 години од раѓањето на револуционерот Гоце Делчев, еден од најзначајните ликови во македонската историја кој уште пред еден век се...

Еврото утре полни 20 години

Еврото на 1 јануари 2019 ќе наполни дваесет години во текот на кои преживеа голема криза и трајно се вметна на финансиските пазари и...

НАЈНОВО