Thursday, June 20, 2019
ripost.news

таг: Христијан Мицксоки

ВМРО-ДПМНЕ: Барање за предвремени парламентарни избори

ВМРО-ДПМНЕ, денеска, ќе поднесе барање за распуштање на Собранието на Македонија и за одржување предвремени парламентарни избори заедно со претседателските, како и барање за...

ВМРО-ДПМНЕ и „За подобра Македонија“ се за предвремени избори (ВИДЕО)

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, по состанокот со лидерите на политичките партии коишто се дел од коалицијата „За подобра Македонија“, ја потврди позицијата за...

МИЦКОСКИ: Зоран Заев ја турна Македонија во еден срамен процес (ВИДЕО)

Денес е финалниот акт на еден срамен процес во кој Република Македонија е втурната од страна на премиерот Зоран Заев и владејачкото мнозинство. До промената...

НАЈНОВО