Saturday, August 15, 2020
ripost.news

таг: Џеф Безос

Џеф Безос е најбогатиот маж во светот

Сопственикот на „Амазон” Џеф Безос е најбогатиот маж во светот, чиј имот се зголемил за 19 милијарди долари во последната година и сега изнесува...

Обид за грабеж на најбогатиот човек на светот

Вилата на најбогатиот човек во светот, милијардерот Џеф Безос, во Беверли Хилс, била цел на крадци. Полицијата ги гонела разбојниците по улиците на Лос...

НАЈНОВО