Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: 1 јануари

Еврото утре полни 20 години

Еврото на 1 јануари 2019 ќе наполни дваесет години во текот на кои преживеа голема криза и трајно се вметна на финансиските пазари и...

НАЈНОВО