Thursday, October 17, 2019
ripost.news

таг: 19

Затвроен 19.Моден викенд Скопје

Со ревиските претставувања на дизајнери од земјата и регионот, како еколошки освестениот проект на студентите од Технолошко-металуршкиот факултет, програмата на настанот ја доживеа својата...

НАЈНОВО